Arkisto

Lausuntopyyntö Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueen järjestöavustusten periaatteista
Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueen yhdyspintalautakunta pyytää kuntia, kuntayhtymiä, yhdistyksiä, säätiöitä ja toimintaryhmiä antamaan lausuntonsa hyvinvointialueen järjestöavustusten periaatteista. Myös muut tahot voivat halutessaan…
Tarvitsemme myös mielenterveyden ensiaputaitoja
Usein sanotaan, että ensiaputaidot ovat kansalaisvelvollisuus. Moni käykin ensiapukoulutuksen tai osallistuu työpaikan tarjoamaan koulutukseen. Entäpä mielenterveyden ensiapu? Oletko tullut ajatelleeksi, että myös mielenterveyden haasteissa voi antaa ensiapua?
POPup-aamukahvit perjantaina 12.8. kello 9–9.45
Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueen henkilöstön ajankohtaistilaisuus, virtuaaliset POPup-aamukahvit järjestetään seuraavan kerran perjantaina 12.8.2022 kello 9–9.45.
Pohjois-Pohjanmaan aluevaltuusto kääntää katseen syyskauteen
Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueen aluevaltuusto kokoontui viimeiseen kokoukseensa ennen kesätaukoa 20.6.2022. Aluevaltuuston puheenjohtajana toimii Kai Pajala.
POPsote-järjestöyhteistyön kuulumisia 7/2022
POPsote-järjestöyhteistyön kuulumisia -kooste kokoaa kuukausittain järjestöille ja seurakunnille, mitä Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialuevalmistelussa ja Tulevaisuuden sote-keskus -kehittämisessä järjestö- ja seurakuntayhteistyön näkökulmasta…
Hyvinvointialueen virkoihin ja tehtäviin valittuja
Päivittyvä julkaisu Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueen virkoihin ja toimiin valituista henkilöistä palvelualueittain.
Kutsu aluevaltuuston kokoukseen 20.6.
Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueen aluevaltuusto kokoontuu. Tervetuloa mukaan paikalle tai seuraamaan suoraa verkkolähetystä!
Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueelle perustetaan kaksi ateria- ja puhtauspalveluyhtiötä 
Yhtiöt tuottavat alueen niiden kuntien ateria- ja puhtauspalvelut, jotka ovat ilmoittaneet halukkuutensa liittyä in house -yhtiöön. Kunnat, jotka eivät liity in house -yhtiöön, tuottavat myös jatkossa palvelut itse tai ulkoistavat palveluntuotannon hankkimalla palvelut yksityiseltä palveluntuottajalta.
Aluehallituksen kokous painottui talouteen
Valmistelu etenee aikataulussa: käsittelyssä muun muassa investoinnit, asiakas- ja potilastietojärjestelmä sekä järjestämissuunnitelma.
Infotilaisuuksia perhe- ja sosiaalipalveluiden ja OYS-psykiatrian toimialueella
Perhe- ja sosiaalipalvelut, OYS-psykiatrian toimialueen johtajat järjestävät infotilaisuuksia koskien toimialueen palveluita.
Järjestöyhteistyön kokeilu alkaa sosiaali- ja terveyskeskuksissa
Sosiaali- ja terveyskeskusten järjestöyhteistyötä kokeillaan Pohjois-Pohjanmaalla syksyllä 2022. Kokeilussa ovat mukana Kaakkurin ja Tuiran hyvinvointikeskukset Oulusta, Oulaisten terveyskeskus sekä Raahen…
Miten tulet kuulluksi? -tilaisuus pohjoispohjalaisille
Miten sinä saat tietoa hyvinvointialueesta tai annat kokemustietoa hyvinvointialueen toiminnan perustaksi? Tule mukaan tilaisuuteen, jossa sekä kuulet tämänhetkisestä tilanteesta että pääset itse vaikuttamaan.