Nepsy -kickstart 25.11.2022 klo 8.30-11.30

Verkossa

Nepsy -kickstart 25.11.2022 klo 8.30-11.30

Neuropsykiatrisesti oireilevien lasten, nuorten ja perheiden tuen ja palveluiden yhteisen kehittämisen käynnistäminen Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueella.

Neurokirjon henkilöiden osuus on eri arvioiden mukaan vähintään 10 % koko väestöstä (https://naenepsy.fi/tietoa/). Palvelut koetaan hajanaiseksi eivätkä kaikki neurokirjon asiakkaat koe saavansa riittävää, oikea-aikaista ja oikeanlaista tukea ja apua hyvinvointialueellamme. Miten nepsy-oireileva lapsi, nuori ja perhe saisi oikeanlaiset avun mahdollisimman varhaisessa vaiheessa?

Hyvinvointialueellamme nepsy-asioita on kehitetty paikallisesti. Tässä tilaisuudessa käynnistämme neuropsykiatrisesti oireilevien lasten, nuorten ja perheiden tuen ja palveluiden yhteisen kehittäminen koko hyvinvointialueellamme. Tilaisuuden avaa toimialuejohtaja Leena Mämmi-Laukka, kansalliset terveiset tuo THL:n asiantuntija Elina Vesterinen ja asiantuntijapuheenvuoron pitää lastentautien ja lastenpsykiatrian erikoislääkäri Sanni Penttilä. Tilaisuudessa kuullaan kokemusasiantuntijan puheenvuoro, ajankohtaista tietoa neurokirjon lasten, nuorten ja perheiden tuen ja palveluiden kehittämistä hyvinvointialueellamme, hyvistä käytänteistä sekä suunnitellaan yhdessä tulevaa.

Tarkempi ohjelma lisätään sivulle myöhemmin.

Neurokirjon lasten, nuorten ja perheiden sujuvan arjen varmistamiseen, tuen ja palveluiden yhteiseen kehittämiseen hyvinvointialueellamme tarvitaan kaikkien asiantuntemusta. 

Tilaisuus on avoin kaikille aiheesta kiinnostuneille eikä siihen tarvitse ilmoittautua etukäteen.

Osallistumaan pääset tästä linkistä:

Liity Nepsy kick start-tilaisuuteen napsauttamalla tästä

 

Lisätiedot:

Tiina Nissinen, projektisuunnittelija

POPsote / Tulevaisuuden sote-keskus Lapset, nuoret ja perheet –kehittämisohjelma

tiina.nissinen@kempele.fi