Terveys- ja talouspäivät Oulussa 1.-2.9.2022

Vuoden 2022 Terveys- ja Talouspäivät vietetään Oulussa 1.-2.9. Hotelli Radisson Blu:n tiloissa. Koko tapahtuma järjestetään samojen seinien sisällä, luennot, näyttely, majoittuminen ja ruokailut. Hyvinvointialueet käynnistelevät toimintaansa, organisaatiot uudistuvat ja työntekijät siirtyvät uusiin tehtäviin.

Tässä suuressa muutoksessa Terveys ja Talouspäivät haluaa tuoda uutta ja hyväksi koettua tietoa ja luoda tapaamisia kollegoille ja uusille toimijoille. Päivien ohjelman teema ”Hyvinvoinnista moneksi” pitää sisällään monipuolisen ja laajan kattauksen ajankohtaisesta hyvinvointiuudistuksesta, joka nyt toteutuessaan tuo suuria muutoksia muun muassa päätöksentekoon, omistussuhteisiin, henkilöstöön ja hankintoihin sekä palvelujen tuottamiseen integraatiota syventäen.

Olet tervetullut osallistumaan tapahtumaan: eri sessioihin, iltatilaisuuteen sekä tutustumaan näyttelytilaan. Päivien yhteydessä alueemme sekä muiden hyvinvointialueiden toimijat (yritykset, julkiset yhteisöt sekä oppilaitokset) ovat esillä tapahtuman yhteydessä järjestettävässä näyttelyssä torstaina 1.9.

Tilaisuus on maksullinen. Ilmoittautuminen ja ohjelma Terveys ja talousyhdistyksen sivuilla osoitteessa: http://www.terveysjatalouspaivat.fi/.

Jälki-ilmoittautumiset vain puhelimitse numeroon 045 123 8383.