Elintapaohjaaja verkkokoulutus

Verkossa

Elintapaohjaaja verkkokoulutus ajalla 3.11.2022-2.2.2023 verkossa.


Hei sinä sote- ja liikuntaa-alan ammattilainen, sisältääkö työsi elintapojen ohjaamista. Haluatko kehittää ja päivittää tietojasi ja taitojasi?

Tule mukaan marraskuussa alkavaan elintapaohjauksen verkkokoulutukseen. Koulutuksen avulla vahvistat pätevyyttäsi ja lisäät ohjausosaamistasi, löydät uusia työkaluja ja verkostoidut muiden Pohjois-Pohjanmaalla elintapaohjaustyötä tekevien kanssa.

 

Elintapaohjaaja verkkokoulutus (2op.)

Koulutus on suunnattu sosiaali- ja terveysalan sekä liikunta-alan ammattilaisille, jotka työssään tarvitsevat elintapaohjausosaamista.

Koulutuksen pääteemoja ovat elintapaohjauksen perusteet, aikuisten liikuntaneuvonta, ravitsemusohjaus ja uniterveys.

Koulutuksen avulla syvennät ymmärrystäsi terveellisten elintapojen merkityksestä ihmisen kokonaisvaltaiselle hyvinvoinnille, toimintakyvylle ja terveydelle sekä lisäät osaamistasi siitä, miten voit hyödyntää elintapaohjauksen työvälineitä työssäsi. Saat varmuutta ohjaustyöhösi.

Verkkokoulutus on laajuudeltaan 60 tuntia (2op.) ja se toteutetaan Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopiston Moodle-oppimisympäristössä. Koulutus sisältää itsenäisesti opiskeltavia koulutusmateriaaleja, verkkoluentoja ja pohdintatehtäviä sekä käytännönläheisen syventävän kehittämistehtävän. Verkossa tapahtuva koulutus tarjoaa joustavan tavan opiskella omassa tahdissa. Sähköisen oppimisympäristön kirjautumistiedot ja perehdytyksen saat koulutuksen alussa.

        • Koulutus alkaa to 3.11.2022 klo 15.00-17.30 etäyhteydellä Zoomissa ja päättyy to 2.2.2023 klo 14.00-16.30 etäyhteydellä Zoomissa.
        • Koulutuksen hinta on 120€ /osallistuja. Hinta sisältää verkkotapaamiset, etäluennot ja koulutusmateriaalit sekä kouluttajien tuen. Koulutuksesta saa todistuksen.
        • Sitova ilmoittautuminen 20.10.2022 mennessä, Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopiston kautta, tästä ilmoittautumiseen.
        • Koulutukseen otetaan 40 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Aloituswebinaarin liittymislinkki ja ohjeet lähetetään osallistujien sähköpostiin ilmoittautumisajan päätyttyä.

Tervetuloa mukaan!

 

Edellisen koulutuksen palautteita:

”Työn ja opiskelun yhdistäminen onnistui hyvin ja tuki myös oppimista.”

” Sain paljon uutta, syventävää tietoa ja materiaaleja sekä varmuutta puhua elintapa-asioista. Kaikista hienointa oli saada tietoa motivoinnista ja prosessin etenemisestä. Opintokokonaisuus oli erinomaisesti koostettu. Sain uutta potkua työhön ja elintapaohjaukseen.”

”Lämmin kiitos, oli mielenkiintoista olla mukana ja saada hyvää tietoa sekä materiaaleja mukaan tulevaan elintapaohjauksen tehtävään.”

Lisätietoja antavat

Suunnittelija (hyte) Ulla Isopahkala, ulla.isopahkala@ppshp.fi puh. 040 5704 330

Terveyden edistämisen koordinaattori Leea Järvi, leea.jarvi@ppshp.fi, puh. 040 7576 711

Koulutussuunnittelija Eija Raatikainen, eija.raatikainen@pohjois-pohjanmaa.fi, puh. 044 4652 202