Syömishäiriöt – tunnista, kohtaa, puutu!

Fregatti-sali, Tapahtumatalo Raahe, Kirkkokatu 28, Raahe/ etäyhteys

Tervetuloa maksuttomaan koulutusiltapäivään!

Koulutus järjestetään hybriditoteutuksena, jolloin osallistujat voivat tulla mukaan paikan päälle Raahen Fregatti-saliin (Tapahtumatalo Raahe, Kirkkokatu 28) tai etäyhteydellä. Koulutus alkaa yhteisellä kahvittelulla (noin puoli tuntia), jonka jälkeen koulutusosio pidetään klo 13-15. Koulutuksen aikana saat ajantasaista tietoa syömishäiriöistä ilmiönä, sen yleisyydestä ja monimuotoisuudesta. Tarjoamme myös tukea syömishäiriöoireilun varhaiseen tunnistamiseen ja puuttumiseen. Mukana on myös syömishäiriön sairastaneen vapaaehtoisen kokemuspuheenvuoro.

Tilaisuus on suunnattu kaikille sote-, opetus-, kasvatus-, nuoriso-, järjestö- ja liikunta-alan ammattilaisille sekä alan opiskelijoille.

Ilmoitathan ilmoittautumislomakkeella, osallistutko tilaisuuteen paikan päällä vai etäyhteydellä, sekä paikan päällä osallistujilta kerätään mahdolliset ruoka-aineallergiat kahvitarjoiluja varten. Lisätietoja tilaisuudesta voit kysellä Syömishäiriöliiton koordinaattori Iiris Pitkäjärveltä, iiris.pitkajarvi@syomishairioliitto.fi / 040 821 9733. Tilaisuus järjestetään yhteistyössä Raahen Psyyke ry:n kanssa.