Vireyttä seniorivuosiin – ikääntyneiden ruokasuositukset käytäntöön koulutus

Verkossa

Vireyttä seniorivuosiin – ikääntyneiden ruokasuositukset käytäntöön koulutus

Aika:  Keskiviikko 11.5.2022 klo 12:00–15:30
Paikka: OYS kuntoutuksen luentosali A101, Aapistie 7, Oulu. Seminaariin voi osallistua myös etäyhteydellä, teams- linkki lähetetään myöhemmin.

Koulutuksen sisältö

          • 12:00 Avaus, Ikääntyneen ravitsemusterveyden edistäminen,
            Päivi Hirsso, ylilääkäri, Pohjoispohjanmaan sairaanhoitopiiri
          • 12:10 Ikääntyneen hyvä ruoka ja ravitsemus,
            Satu Jyväkorpi, erityisasiantuntija, Valtion ravitsemusneuvottelukunta
          • 12:35 Kodinomainen ruokailu,
            Eija Hiltunen, ravitsemustoimen johtaja, Gaius- säätiö
          • 13:05 Ikääntyneiden ravitsemuksen erityispiirteet,
            Satu Jyväkorpi, erityisasiantuntija, Valtion ravitsemusneuvottelukunta
          • 13:45 Tauko, näyttelyyn tutustuminen
          • 14:15 Ravitsemustilan arviointi, ravitsemushoito ja sen toteuttaminen,
            Tanja Seppä, ravitsemusterapeutti, Oulun kaupunki
          • 14:45 Pitkäaikaishoidon ruokapalvelut Oulun kaupungissa,
            Maiju Tuisku, palvelupäällikkö ja Riittakaisa Pihlaja, palveluesimies, Oulun kaupunki
          • 15:15 Valtionravitsemusneuvottelukunnan terveiset ja jatkosuunnitelmat,
            Arja Lyytikäinen, pääsihteeri, Valtion ravitsemusneuvottelukunta

Tavoite

Koulutuksen tavoitteena on tehdä tunnetuksi ikääntyneiden ruokasuosituksia ja viedä käytäntöön suositukseen kirjattuja hyviä käytäntöjä

 

Lisätietoja ja sähköisiä linkkejä: