News

Kuntoutuksella vahvistetaan toimintakykyä
Kuntoutuksen kehittämistyö on yksi alueemme Tulevaisuuden sosiaali- ja terveyskeskus -ohjelman kokonaisuuksista.
Aluehallitus kuuli katsauksia valmistelun etenemisestä ja evästi järjestämissuunnitelman työstöä
Aluehallitus päätti virkojen perustamisesta ja vuoden 2022 talousarviosta.
POPup-aamukahvit perjantaina 20.5. kello 9–9.30
Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueen henkilöstön ajankohtaistilaisuus, virtuaaliset POPup-aamukahvit järjestetään perjantaina 20.5.2022 kello 9–9.30.
Kuntoutuksen kehittämisohjelman pilottihaku on alkanut
POPsote / Tulevaisuuden sote-keskushankkeen Kuntoutuksen kehittämisohjelma pyytää Pohjois-Pohjanmaan kuntia ja kuntayhtymiä hakemaan mukaan konkreettisten kehittämistoimenpiteiden pilottiorganisaatioiksi tai -alueiksi.
Ravitsemusterveyden ja terveellisten elintapojen edistäminen
Arjen sankarit, miehet kuntoon ja työllistymisen polulle -hanke on tehnyt yhteistyötä kuntouttavan työtoiminnan ja sosiaalisen kuntouksen ammattilaisten kanssa työikäisten miesten ravitsemusterveyden ja terveellisten elintapojen edistämiseksi. Tässä artikkelissa hankkeen projektikoordinaattori Sirpa Hyyrönmäki kertoo parhaita paloja tämänhetkisistä työn tuloksista.
Esihenkilöinfossa asiaa työterveyshuollosta ja osaamisen kehittämisestä 
Kevään kolmannessa esihenkilöinfossa käsiteltiin työterveyshuollon valmistelun tilannetta sekä osaamisen kehittämistä. Tallenne on nyt katsottavissa.  
Kehitetään lasten ja nuorten mielenterveys- ja päihdepalveluita
Lasten ja nuorten mielenterveys- ja päihdepalvelujen kehittämistyön tavoitteena on tarjota yhdenvertaiset ja vaikuttavat palvelut Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueella
Kehittämistarve syöpä- tai sydän- ja verisuonitautien hoitopolulla?
Oletko havainnut kehittämistarpeita syöpä- tai sydän- ja verisuonitautien hoidossa? Kerro se meille jättämällä kehitysidea Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueen yhteiskehittämisalustalle 31.5. mennessä.
Aluehallitus päätti ateria- ja puhtauspalveluyhtiöistä ja linjasi henkilöstöasioita
Valmistelu etenee aikataulussa
Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue tutuksi!
Julkaisemme Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueen sosiaalisen median kanavissa kuvia alueen paikkakunnilta. Tunnistatko mistä kuvat on otettu?
Infotilaisuus esihenkilöille 13.5.
Esihenkilöiden infotilaisuudet on tarkoitettu nykyisissä organisaatioissa työskenteleville esihenkilöille. Tilaisuuksilla tuetaan esihenkilötyötä hyvinvointialueuudistuksessa.
Palvelualueille valittiin johtajat 
Hyvinvointialueen organisaatio rakentuu – hallinto kevenee