Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueen saavutettavuusseloste

Tämä saavutettavuusseloste koskee verkkosivustoa https://pohjois-pohjanmaanhyvinvointialue.fi ja on laadittu 03.01.2022. Palvelua koskee laki digitaalisten palvelujen tarjoamisesta, jossa edellytetään, että julkisten verkkopalvelujen on oltava saavutettavia. Kaikki sisältö pyritään julkaisemaan selkeästi, ymmärrettävästi ja kattavasti.Olemme arvioineet palvelun saavutettavuuden itse. Päivitämme ja kehitämme sivustoa jatkuvasti. Ota yhteyttä, jos huomaat saavutettavuudessa puutteita. Teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi.

Digipalvelun saavutettavuuden tila

Täyttää kaikki saavutettavuusvaatimukset.

Saavutettavuuspuutteesta ilmoittaminen

Verkkolomakkeella

Anna saavutettavuuspalautetta tällä verkkolomakkeella:

Anna palautetta

"(Kirjoita palautteesi)" näyttää pakolliset kentät

Tietosuojaseloste
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Muilla tavoin

Palautetta voi lähettää myös suoraan Pohjois-Pohjanmaan viestinnän yhteyshenkilöille, https://pohjois-pohjanmaanhyvinvointialue.fi/yhteystiedot/#viestinta-ja-osallisuus.

Valvontaviranomainen

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoonAvautuu uuteen ikkunaan. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus(at)avi.fi
puhelinnumero vaihde 0295 016 000